Milletvekili seçimleri sonrasında tüm ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Antalya Milletvekilleri Demre İlçesi’ne geldi.
Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Milletvekilleri Lütfü Elvan, Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Özdoğan Enç ve Sena Nur Çelik’ten oluşan heyet Demre’de partililerle buluştu.
Milletvekillerini, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Büyükşehir Meclis Üyesi Orhan avcı ve çok sayıda partili alkışlarla karşıladı. Demre Belediyesi’nde partililerle bir araya gelen milletvekilleri, birer konuşma yaptılar. Vekiller, konuşmalarında, Demre’nin yakaladığı %42’lik orandan memnun olduklarını ve tüm parti teşkilatına, partililere desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.
Eski Ulaştırma Bakanı ve Antalya Milletvekili Lütfi Elvan da, Türkiye genelinde olduğu gibi Ak Parti’nin Antalya’da da başarılı olduğuna dikkat çekti. Antalya’nın 19 ilçesinden 16 birincilikle çıktıklarını hatırlatan Elvan, Demre’nin birinci olan bu ilçeler arasında olduğu için mutlu olduklarını dile getirdi.
İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Ak Parti Antalya Milletvekilleri Demre’nin ardından Kaş ve Elmalı teşkilatlarını da ziyaret edecekler.