Sanığa yurt dışına çıkış yasağı kondu. İlk duruşma, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görüldü. Erdem K., savunmasında "Rızasıyla oldu. 18 yaşından büyük sandım" dedi.

BANA 'ÇOK GÜZELSİN' DEDİ


Sanık kendisini bu sözlerle savundu:
Sanayi Mahallesi'ne geldiğimizde yolcuların çoğu indi, bir kadın çocuğunu emzirmek istedi. Minibüsten inip beklemeye başladım. Bu sırada kız yanıma geldi. Eliyle ateş istedi, sigarasını yaktım. Hareket etmek için tekrar minibüse bindim, kız da ön koltukta yanıma oturdu. Minibüste başka yolcu kalmamıştı. 'Bana çok güzelsin' dedi. Üzerinde mini şort vardı. Kolunu koluma sürterek beni tahrik ediyordu. Öpüşmeye başladık. Aracı stadın orada emniyet şeridine çektim. Minibüsün arka tarafına geçtik. Perdeleri kapattım ve orada normal yoldan cinsel ilişkiye girdik. Kesinlikle kıza bıçak göstererek, tehdit etmedim. Tamamen rızası ile birlikte olduk.

'KORKTUM, BIÇAĞI ATTIM'

Birlikte olduktan sonra ön koltuğa geçtik. Sigara yaktı ve CD bulmak için torpidoyu karıştırdı. Bu sırada bıçağı görmüş olabilir. Sitenin güvenlik kapısında, görevlilerin önünde kızı araçtan indirdim. Vedalaştık, beni birkaç defa öptü. Bana "Finanskent home tomorrow" dedi. "Yarın seni eve bekliyorum" demekmiş.

Sitede 15'e yakın yabancı kız kalıyor ve Reklam ajansında çalışıyorlar. Kızların çalıştığı ajansın patronu olduğunu düşündüğüm Akif Ç., yanıma gelip bağırdı. Bir arkadaşını aradı, polis geldi. Korktuğum için torpidodaki bıçağı duvarın yan tarafına attım. 18 yaşından küçük kızların, bu ajansta çalışamayacağını ve fizik olarak da büyük sandığım için cinsel ilişkiye girdim.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI


Mahkeme, dosyadaki delil durumu itibariyle suçun sanık lehine değişme ihtimali olduğundan, tutuklu kaldığı sürenin tedbirden ibaret olması nedeniyle sabit işi ve ikametgahı olan sanık Erdem K. hakkında yurt dışına çıkış yasağı koyarak tahliyesine karar verdi. Adli Tıp raporuna göre D.R.'de travmatik lezyon saptanmamış, bakire olmadığı ve cinsel saldırı gerçekleşip gerçekleşemediği tespit edilememişti. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi.

GENÇ KIZ: BIÇAKLA ÜZERİME GELDİ


Mağdure D.R. ise şöyle ifade vermişti: Bıçakla üzerime geldi. Beni öldürmesinden korktuğum için ona karşı koyamadım, her şey normalmiş gibi davrandım. Bana tecavüz ettikten sonra, 'Beni öldürecek misin?' diye sordum. O da bana 'Seni öldürmeyeceğim evine bırakacağım' dedi. Hiçbir şey olmamış gibi yola devam etti. Eve geldiğimizde yüzüme bakarak alay eder gibi 'Kusura bakma, hoşçakal' dedi"