POP müziğin sevilen ismi Gülşen, Bodrum'da yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gülşen, Halikarnas Disko'da sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi.
Bodrum'daki Halikarnas Disko'da Gülşen rüzgarı esti. Sahneye sevilen şarkısı 'Bangır Bangır' ile çıkan Gülşen, ardından 'Yatcaz Kalkcaz' ve 'Bir Fırt Çek' şarkıları ile konserine devam etti. Gülşen, kendisini izlemeye gelen yaklaşık 3 bin hayranını coşturdu.
Sevenlerinin karşısında olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Gülşen, "Hoş geldiniz. Teker teker hepinizi öptüğümü hepinize sarıldığımı ve burada olduğunuz için çok mutlu olduğumu hayal etmenizi istiyorum. Heyecanımı zaten anlıyorsunuzdur. Bazen hala mı diyorlar, 'evet' hala. Hatta her seferinde daha fazla heyecanlanıyorum. Çünkü onlar benim yerimde olsalardı ne kadar heyecanlı olduğumu hissedebilirlerdi. Beni bu dünyada en çok siz mutlu ediyorsunuz çok teşekkür ediyorum" dedi.
Şarkı aralarında sık sık su içen Gülşen, "Hava çok sıcak, iyi ki su var. Su içerek serinleyebiliyoruz. Sadece bu geceye özel bir liste hazırladım ama, istek şarkılarda olacak tabi" dedi.
Geometrik desenli mini elbisesinin altına dizine kadar bağlamalı topuklu bir sandalet giyen Gülşen, şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansıyla da dikkati çekti.

FOTOĞRAFLI