İzmirli güvenlik görevlisi Sedat Ünal dökülen saçları yüzünden fotoğraf karesine girmekten yıllarca kaçtı. Bir yıl önce saç ektiren ve yeni saçlarına kavuşan Ünal, artık özgürce fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşıyor.
Özel bir şirkette güvenlik görevlisi olan Sedat Ünal (31), dökülen saçlarından dolayı fotoğraf bile çektirmek istemiyor, aynalara bakamıyordu. 5 sene önce dökülmeye başlayan saçlarının hayatını olumsuz etkilemesi üzerine saç ektirmeye karar veren Ünal, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine geçtiğimiz yılın Eylül ayında İzmir’deki Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Birimi’ne başvurdu. Birim koordinatörü Yasemin Gülgör ve ekibinden bilgi alan Ünal, saç ektirerek hayatında yeni bir sayfa açtı. Saç ekimi operasyonundan önce çevresindekilerin kendini vazgeçirmek istediğini dile getiren Ünal, ameliyattan korkmaya gerek olmadığını söyledi.
“TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ”
Saç dökülmesinin aileden gelen genetik bir rahatsızlık olduğunu söyleyen Ünal, saç ektirdikten sonra tüm hayatının olumlu yönde değiştiğini anlatarak, “Özle hayatımda da değişiklikler oldu. Yenilenen saçlarımla öz güvenim de yerine geldi. Kendinize güveniniz olmazsa bir başkasına güven veremezsiniz. Saç ektirmeden önce fotoğraf bile çektirmekten çekinirdim. Aynalara küsmüştüm. Kendime ‘bu ben miyim?’ diye sorardım. Şimdi ise çok mutluyum. Artık özgürce fotoğraf çekiliyorum. Fotoğraflarda çok güzel çıktığımı düşünüyorum. Bunca sene beklediğime pişmanım” diye konuştu. Ünal, Saç Ekim Birim Koordinatörü Yasemin Gülgör’e teşekkür etti.