KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Marko Paşa' müzikali ile Kayseri'ye gelen Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, her geldiklerinde Kayseri'yi çok daha güzelleşmiş bulduklarını söyledi.Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında 'Marko Paşa' müzikalini sahneleyen Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu oyuncuları, Kayseri Mahallesi'ni gezdi. Kayseri Mahallesi'nde şehirle ilgili düşüncelerini dile getiren Süheyl Uygur, Kayseri'ye defalarca geldiklerini belirtti. Kayseri'nin muhteşem bir şehir olduğunu ifade eden Süheyl Uygur, "İki senedir Kayseri'ye gelemiyorduk. Gördük ki iki senede çok gelişmiş. Kayseri'yi çok beğendik" dedi. 
Kayseri'nin, uzakta olanların her geldiğinde gördüğü gibi üstüne bir şeyler koyarak gelişen nadide kentlerden biri olduğunu ifade eden Behzat Uygur ise, "Kayseri Mahallesi de bizim daha önce gördüğümüz bir yer değildi. Çok beğendik. Kayseri seyircisi bizi 'Marko Paşa' müzikalinde de yalnız bırakmadı. Harika bir kültür merkezi olan Kadir Has Kültür Merkezi'nde 1500 seyirciye oynadık. Kayseri yıllardır başta Nejat Uygur olmak üzere Uygurlar'a her zaman büyük bir ilgi gösteriyor. Biz de Kayseri'yi ve Kayserilileri çok seviyoruz" diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ve etkinlikleri ve tiyatroya ilgisi nedeniyle teşekkür eden Süheyl Uygur, "Kayseri örnek alınması gereken kentlerden birisi. Kültür merkezlerini yapmak yeterli değil. Kültür merkezlerinde etkinlik yapmak önemli. Buna Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni örnek gösterebiliriz. Yapmış olduğu salonların her zaman faal olmasını sağlıyor. Bu da örnek teşkil ediyor" dedi.