Battalgazi Belediyesi tarafından birimler arası futbol turnuvası düzenlendi. Açılış maçı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü arasında gerçekleştirildi.
Battalgazi Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışanların sosyal etkinlikler içerisinde yer alması amacıyla futbol turnuvası düzenlendi. Açılış karşılaşması İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü arasında oynanırken, İmar Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nü 7-2 mağlup etti. Fen İşleri Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü arasında oynanan maç ise 1-1 berabere sonuçlandı. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynan maçı da Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 7-2 kazandı.
Müsabakayı Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın da izledi. Karşılaşmalar öncesi konuşan Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Sayın, birimler arası kaynaşmayı ve belediye çalışanlarının sosyal etkinlikler içerisinde yer almasını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, turnuvaya katılan birimlere başarılar diledi. Mustafa Sayın’ın yaptığı konuşmanın ardından müsabakalara geçildi.
Müsabakalar Beyaz ve Kırmızı Grup olmak üzere iki grup halinde gerçekleştirilecek.