Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Ensar Vakfı Yaz Okulu Kültür Sitesi Lale Salonu’nda yapılan görkemli bir törenle son buldu.
Düzenlenen kapanış törenine Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, Memur Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhammet Çetin, Muhammed İnan Yamlı, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Savaş Bulan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an tilavetinin okunması ile başlayan program öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Manisa şubesi olarak 3 yıl önce kurulduklarını ifade eden Ensar Vakfı Manisa şube Başkanı Arif Çeler, “Manisa’da kurulduğumuz günden bu yana 3 yıldır aralıksız yaz okulumuzu devam ettiriyoruz. Bu yaz okullarımıza hem öğrencilerimizden hem de velilerimizden büyük ilgi olması bizleri son derece mutlu ediyor. Her yıl öğrenci sayımız daha da artıyor. Biz Ensar Vakfı olarak yaz okullarımıza katılan öğrencilerimize Kuran-ı Kerim eğitimi, din bilgileri eğitimlerini veriyoruz. Bu eğitimlerin yanı sıra yaz okulumuza katılan öğrencilerimiz ile sosyal faaliyetlerde de bulunuyoruz. Ben bu yıl yaz okulumuza katılan 120 öğrencimize hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.” dedi
DEMİR: “DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Ensar Vakfı’nın yapmış olduğu faaliyetler ve eğitimler ile halk tarafından benimsendiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, “ Ben öncelikle bu gün burada mezuniyet yaşayan 120 kardeşimizi tebrik ediyorum. Yapmış oldukları hizmetler ile Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti ve Mana Der. gibi sivil toplum kuruluşlarımız önemli bir misyonu yerine getirmektedirler. Bu nedenle bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada vermiş olduğumuz destekler devam edecektir.” dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilerin yaptığı gösteriler ve okuduğu ilahiler, yaz okulu kapanış törenine katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Tören sonunda protokol tarafından yaz okuluna katılan 120 öğrenciye başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.