Keçiören Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yenilemeye devam ediyor.
Keçiören’de mahallelerin vitrini olan ve nitelikli hizmetin adresi muhtarlık binaları, modern görünümü ve işlevsel yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Şu ana kadar 39 muhtarlık binası yenilendi ve vatandaşların günlük işlerini kolaylaştırma yolunda verimli hizmetin adresi oldu. Ovacık, Güçlükaya, Şenyuva ve 19 Mayıs Mahallelerinde de muhtarlık binalarının yenilenme süreci başladı.
Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, modern ve yeni yüzüyle çok daha estetik bir görünüme kavuşacak muhtarlık binalarına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, muhtarların yerel yönetimlerdeki rolüne de dikkat çekerek şunları söyledi:
"Muhtarlarımız, mahallelerin nabzını tutarak bölgelerindeki eksiklikleri anında bizlere bildiriyorlar, onlarla koordineli çalışarak hızlı ve etkin çözümler üretiyoruz. Vatandaşla iletişimin sıcak ve samimi yüzü muhtarlarımızın daha modern binalarda hizmet vermesi için yenileme çalışmalarımız devam ediyor, inşallah Keçiören’de eski muhtarlık binası kalmayacak."