BOLU (AA) - Bolu'da kent merkezinde meydana gelen bazı trafik kazaları, MOBESE kameralarına yansıdı.

 Şehrin farklı yerlerine yerleştirilen MOBESE kameraları, dikkatsizlik ve kural ihlali sonucu meydana gelen trafik kazalarını kaydetti.

Görüntülerde, Karacasu, Soku, Üniversite, Yol, Su Elektrik Kavşağı, Turgut Özal ve Atatürk Bulvarı'nda sürücü hataları ve kırmızı ışık ihlalinin yanı sıra Karacasu Kavşağında kavşağa kontrolsüz giren otomobil ile ambulans çarpışması, kazada otomobilde bulunan 3 kişi yola savrulması MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Yine aynı kavşakta olan başka bir kazada ise yaya yolunu kullanarak yolun karşısına geçmek isteyen bir kişiye otomobilin çarpması, D-100 karayolundan Ankara istikametine seyreden bir otomobilin Soku kavşağı yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaydetmesi sonucu devrilerek metrelerce sürüklenen otomobilin başka araçlara çarparak durabilmesi görüntülere yansıdı.

Üniversite kavşağında meydana gelen başka bir kazada kavşağı dönmeye çalışan tırın, ticari taksiye çarparak maddi hasarlı trafik kazasına neden olmasının yanı sıra D-100 karayolundan Ankara yönüne seyreden bir otomobilin, aşırı hızlı olduğu için kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen başka otomobile ve tıra çarpması MOBESE kameralarınca görüntülendi.

Konuralp kavşağına kontrolsüz giren otomobile bir başka otomobilin çarpması sonucu kaza meydana gelirken, MOBESE'ler tarafından Yol, Su, Elektrik kavşağında kaydedilen başka bir kazada son kaza ise kavşakta hatalı sollama yapan minibüsün, halk otobüsüne çarpması kaydedildi. 

Kazalarda 13 kişi yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasarlar oluştu.