Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın her ay düzenlediği "Konservatuvar Akşamları" adlı konserler büyük ilgi topluyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın her ay Türk Sanat Müziği veya Türk Halk Müziği dalında düzenlediği "Konservatuvar Akşamları" adlı konserleri izleyenlerden tam not alırken, Şubat ayı konserinde Kurtuluş Elmas, Haydar Demir, Ahnet Nuri Çağdaş, Alikazım Aksoy ve Ali Atasoy eşliğinde Esma Piber ve Hakan Kurucan solist olarak yer aldı.
Segah ve acemaşiran makamında şarkılar seslendirildiği konserde Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Kaşif Demiröz ve Haydar Demir izleyicilerle buluştu. Usta sanatçıların acemaşiran, ferahfeza, segah ve hicaz makamlarında seslendirdiği çeşitli eserler uzun süre alkışlandı.
Konserin konuğu olan Devlet Sanatçısı Teoman Önaldı içinde bulunduğu atmosferden heyecanlandığını belirterek, konservatuvara hayranlığını dile getirdi. Önaldı, sanata desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve emeği geçenlere teşekkür etti.