Fenerbahçe Spor Kulübü Nisan Ayı Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Kulübün Genel Sekreteri Mahmut Uslu, bugün yapılan divan kurulu toplantısında gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Hürriyet'te yer alan habere göre, Uslu şunları söyledi:

"Bir gazetecinin şunu yazması lazım; 'Galatasaray sayesinde Fenerbahçe şampiyon olacak'. Gazeteci bu... Halbuki Galatasaray zoru başarmasa, skoru 3-2 yapmasaydı, Fenerbahçe için şampiyonluk bitmişti, şansı yoktu. Vakıfbank şampiyon oluyordu. Biz bugün Vakıfbank'a 3-0 ya da 3-1 yenersek şampiyon olacağız. Biz şampiyon olursak ne olacak; "Galatasaray şampiyon yaptı" diyeceksiniz. Demeniz lazım. Bu, futbol için de geçerli. İnşallah. Biz ümit ediyoruz zaten. Maçlardan bir tanesi o (Galatasaray-Beşiktaş). Niye olmasın? Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynayacağı maç da önemli."

GALATASARAY 3 SENE AVANTADAN ŞAMPİYON OLDU

Bizim yapabileceğimiz ve var Fenerbahçe olarak? Mağdur olmuşuz. 3 Temmuz'u yaşamışız. Elimizdeki silahları, kaleleri almışlar. Bütün oyuncularımızı satmışız. 3 sene avantadan şampiyon oldular mı? Yani onlar oldu. Beşiktaş da olabilirdi. Kafayı kullansalardı onlar da. Bu şampiyonluklar para değeri olarak ne kadar? 80 milyon Euro. 3'te birini alsak yaklaşık 30 milyon Euro eder. Bir de oyuncularımız sattık. Transferlerde hızlı davrandığımız için hatalar yapmışız. Bütün bu sıkıntıları çekmişiz. Daha biz ne çekelim! Onun için de şampiyon olmamız lazım."