Muş Ziraat Odası Başkanlığı’nın Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) destekli ‘Kurumsallaşma Kimliği Geliştirme Programı Projesi’ kapsamında sivil toplum kuruluşlarına eğitim vereceği belirtildi.
Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunularak kabul edilen ‘Kurumsallaşma Kimliği Geliştirme Programı’ kapsamında sivil toplum kuruluşlarına yönelik eğitim paneli düzenleyeceklerini belirten Muş Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakim Kılıç, eğitimlerin 4 gün süreceğini söyledi. DAKA destekli projelerinin başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasını ümit ettiklerini ve bunun için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını ifade eden Kılıç, 3 Ağustos’ta eğitimlerin başlayacağını söyledi. Proje kapsamında kentteki sivil toplum kuruluşlarının kapasitelerini artırmayı hedeflediklerini kaydeden Kılıç, “Kurumsallaşma eğitimi çerçevesinde Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na sunduğumuz projemizi ilimizin gelişimine katkı sunacağına inanıyoruz. Kurumsal kimliği geliştirme, kurumsallaşma eğitimi kapsamında deneyimli hocamız Prof. Dr. Mehmet Tikici Bey 3-7 Ağustos tarihleri arasında gün boyunca sivil toplum örgütlerine yönelik eğitim için Muş’ta olacak. Kurumlarımız hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için sivil toplum örgütlerinin bu eğitime katkı sunmalarını bekleriz” dedi.
DAKA destekli projenin Muş’a hayırlı olması temennisinde bulunan Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Muzaffer Sonduk ise “Eğitimler, Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nın toplantı salonunda verilecektir. İlimizdeki tüm sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve üyelerini bekliyoruz. Bu eğitim seminerleri çok büyük bir katkısı olacağını düşünüyorum. İlimize bu tür projelerle katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.