BOLU (AA) - Bolu'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Olaya yerine gelen yakını, araçta sıkışan akrabasını kurturmak için otomobilin camlarını kırarak, kapısını sökmeye çalıştı.

Alınan bilgiye göre, Abant'tan Bolu istikametine gelen Emre Duman'ın kullandığı 06 YB 174 plakalı otomobil ile Umut Kahveci yönetimindeki 14 FJ 761 plakal otomobil, Yolçatı köyü yakınlarında çarpıştı.

Kazada yaralanan Kahveci, otomobilde sıkıştı. Diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, Kahveci'yi sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışma başlattı.

Bu sırada olay yerinden geçen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, Kahveci'nin yakını olduğunu belirterek kurtarma çalışmasına katılmak istedi. Otomobilin kapısını sökmeye çalışan ve camlarını kıran kişi, jandarma ekipleri tarafından uzaklaştırıldı.

Sıkıştığı yerden çıkartılan Kahveci, sağlık ekipleri tarafından İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesi Köroğlu Ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Bir süre ulaşıma kapanan Abant-Bolu yolu ise kaza yapan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından açıldı.