SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 18 Eylül'de kendi sahasında oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başladı. Kırmızı-beyazlı futbolcular kültür fizik hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı. Antrenman taktik ağırlı çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana sakatlığı bulunan Chikeluba Ofoedu katılmazken, omuzundan ameliyat olan Taha Yalçıner, 1 ay sonra ilk kez idmana çıktı. Yalçıner, takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.  

İdmanın ardından Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Mehmet Çakır, AA muhabirine, Şanlıurfaspor'un karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu söyledi.

Samsunspor'un 2 hafta üst üstte kendi sahasında oynadığını hatırlatan Çakır, "İlk iç saha galibiyetimizi Şanlıurfaspor karşısında aldık. Bu hafta yine Boluspor ile kendi sahamızda oynayacağız bu avantajı da en iyi şekilde kullanacağız. Ligin başlangıcından itibaren iyi bir çıkış yakaladık. Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Amacımız Samsunspor taraftarını mutlu etmek, şu anda her şey güzel gidiyor. Boluspor maçımızda zorlu olacak ama iyi mücadele edip bu maçı da kazanacağız" dedi.