ARTVİN (AA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, hiç kimsenin şehre yapılan hizmetleri karalamaya hakkı olmadığını ifade etti.

Kocatepe, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda sosyal medyada yayınlanan yazılar ve yapılan kara propagandalara karşı basın açıklaması yapma gereği duyduklarını belirtti.

Hiç kimsenin şehre yapılan hizmetleri karalamaya hakkı olmadığını vurgulayan Kocatepe, şöyle devam etti:

"AK Parti Milletvekilimiz İsrafil Kışla Artvin'e hizmet konusunda büyük bir şanstır. Belediye çalışmalarımızda onun özel gayretleriyle yol, su ve benzeri hizmetleri yapıyoruz.  Artvin'in yıllardır hayalini kurduğu çevre yolu olarak bilinen AVM-hastane arasındaki yolu şehrin trafiğini rahatlatacak şekilde standartlara uygun hale getirip asfalt serilmesi kaldı. Bu sırada finişherlerden birinin arıza etmesi sonucu asfalt dökümü planlanan sürede yapılamadı. Diğer finişher de Ardanuç(ta köy yolunu yapmakta olup havaların yağışlı geçmesi sebebiyle iş birkaç gün uzadı. Oradaki işin bitimi konusunda yetkililerin talimatı söz konusu. Bunu da normal karşılıyoruz. Artvin'e hizmet konusunda asla bir ihmal, kasıt söz konusu olamaz, olmamıştır da. Sayın Valimiz ve Milletvekilimizin de destekleriyle bu hafta içerisinde asfaltımız dökülecek ve şehrimizin yıllardır çektiği trafik sıkıntısı büyük ölçüde çözülmüş olacaktır."

Kocatepe, 1,5 yıldır bir bir hayata geçirdikleri gerek sosyo kültürel gerekse altyapı yatırımlarının halk tarafından takdirle karşılandığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu memnuniyetin, mensubu bulunduğumuz AK Parti'ye oy olarak yansımasından rahatsız olanlar, böylesi kasıtlı yorumlarla hayatını bu şehrin insanlarına hizmete adamış sayın Milletvekilimiz İsrafil Kışla'ya haksızlık yapmaktadır. Daha dün şehrimizin ve köylerin asfalt sorununun çözümü için 3 bin ton asfalt bütümünü getiren bir insana teşekkür etmemiz gerekirken ithamda bulunmak emeğe saygısızlıktan da öte nankörlük olur ki ne biz ne de aklıselim hiçbir Artvinli'nin kabul etmesi mümkün değildir. Hava muhalefeti olmaması durumunda bu hafta içerisinde asfaltımızı bitirip açılışımızı cuma günü yıllardır bu yolun özlemini çeken siz kıymetli halkımızla birlikte gerçekleştirmeyi planlıyoruz."