KARŞIYAKA 2'nci Başkanı Cengiz Bakır, Göztepe'yi 1-0 yendikleri maç sonrası sosyal medya hesabından ezeli rakipleri hakkında, "Prenses" ifadesini kullanarak maksadını aştığını söylerken özür dilemekten kaçındı.
Karşılaşma öncesi iki kulüp yönetimi arasında sıcak bir diyaloğ kurulduğunu ve bu doğrultuda tribünlerin yarı yarıya paylaşıldığını hatırlatan Cengiz Bakır, "Türkiye'ye önemli bir mesaj vermek istiyorduk. Bunu savunanlardan biri de bendim. Kendi yönetici arkadaşlarımdan biriyle tatsız bir olay yaşadım. Gerginlik ve stres had safhadaydı. Maksadını aşan bir şey yaptım. Üzgünüm" dedi. "Bazı şeyleri geri döndüremiyorsun" diyen Cengiz Bakır, şöyle devam etti:
"Bu noktaya geleceğini düşünememiştim. Sosyal medyada kullandığım o kelimeyi şu an telaffuz bile etmek istemiyorum. Ortada 2 başkanın ciddi bir emeği söz konusuydu. Kendi adıma çok üzgünüm. Bu üzücü olay unutulur ve camialar bunu aşar diye temenni ediyorum."
Üzüntüsünü dile getirmek için Göztepe İdari CEO'su Kerem Ertan'ı aradığını, ancak kendisine ulaşamadığını açıklayan Cengiz Bakır, olaydan Karşıyaka camiasını sorumlu tutmamak adına, "Özür dilerim" ifadesini kullanmayacağını dile getirdi.
YÖNETİM'DE RAHATSIZ
2'nci Başkan Cengiz Bakır ile Futbol Şube Yöneticisi Kerim Çetin'in Göztepe maçı çıkışında tribünlerin yarı yarıya paylaşımı konusunda tartışıp yumruklaşmanın eşiğine gelmesi, daha sonra Facebook üzerinden süren tartışmada Bakır'ın Göztepe'den söz ederken, "Prenses" ifadesini kullanması, Karşıyaka yönetiminde de rahatsızlığa yol açtı. Olaydan sonra sosyal medya hesabını hemen kapatan Cengiz Bakır'ın yönetimde tartışılabileceği öğrenildi.