Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş, Celal Bayar Üniversitesine yaptığı katkılarından dolayı Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür belgesi takdim etti.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kamil Şirin Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Dandin de hazır bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çerçi, “Celal Bayar Üniversitemizin bizlerden her ne talebi olursa olsun bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç olması halinde belediyemizin bütün imkânlarından faydalanmaya devam edecektir. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
CBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Maraş ise, “Yunusemre Belediyemizin birçok imkanından faydalandık. Her ne zaman Sayın Başkanımızdan bir talebimiz olsa anında olumlu cevap veriyor ve belediyenin imkanlarını üniversitemiz için seferber ediyor. Bu ve buna benzer katkılarını bizlere esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
Prof. Dr. Maraş ziyaretin sonunda Başkan Çerçi’ye katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.