SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta cumartesi günü deplasmanda Kızılcabölükspor'la karşılaştıktan sonra 18 Kasım Çarşamba günü Kırıkhanspor'u konuk edecek Altay'da yönetim, Buca İlçe Stadı'nın müsabakaya yetişmesi için yoğun mesai harcıyor.
Bu sezon iç sahadaki karşılaşmaların büyük bölümünü Menemen'de oynayan siyah beyazlılar, Buca İlçe Stadı'nda bakım çalışmalarını sürdüren İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileriyle her günü temasını sürdürüyor.
Çim sahasına ara ekim yapılan, duvarları boyanan stadın yol bölümündeki yarım duvarın üzerine sahanın görünmemesi için branda gerildi. Brandanın üzerine ise topların dışarıya kaçmaması için ağ örüldü. Futbol Federasyonu'nun 2500 kişi kapasiteli statta müsabaka oynanmasına engel olmadığı yönünde görüş bildirdiği, son kontrollerin önümüzdeki hafta yapılacağı ifade edildi. Altay, tribünleri yıkılan Alsancak Stadı yenilenene kadar Buca'dan faydalanacak.
SAKATLIKLAR CAN SIKTI
Altay'da tedavileri süren Hayrullah ve Halil ile cezalı Ömer'in Kızılcabölükspor deplasmanında forma giyemeyecek olması teknik heyeti sıkıntıya sokarken, bir kötü haber de Fatih'ten geldi. Genç orta saha oyuncusunun dizinde sorun olduğu ve bu hafta görev alamayacağı bildirildi. Darbeye bağlı hafif sakatlıkları bulunan Hüsamettin ile Orhan'ın zorlu randevuya yetişmesi bekleniyor. Ev sahibi Kızılcabölük, yenileme çalışmaları tamamlanan Tavas Stadı'ndaki ilk maçında Altay'ı ağırlayacak.

FOTOĞRAF