Mersin Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerinde görev yapan şoförlere her ay eğitim verecek. Ulaşım Daire Başkanı Hüseyin Namlı, amaçlarının halkın rahat ve huzurlu bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu belirtti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’nca düzenlenen otobüs şoförleri eğitim semineri, Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Namlı, seminerde yaptığı konuşmada, bu tür seminerlerin otobüs şoförlerinin kendilerini geliştirmesine yardımcı olmak ve halka daha iyi hizmet verebilmek için önemli olduğunu söyledi. Namlı, “Bizler toplu taşıma olarak, belediyenin vatandaşla doğrudan temas noktasında en yakın birimlerinden biriyiz. Her gün binlerce insan bizim otobüslerimiz ile yolculuk yapıyor. Otobüslerimizde halkımızı karşılamadan tutun da aldıkları hizmete, güler yüze kadar her şey belediyemizin performansı için çok önemli. Biz, belediyemizi ve başkanımız Burhanettin Kocamaz’ı temsil ediyoruz. Bu yüzden eksikliklerimizi gidererek, halkımıza daha iyi hizmet sunmalıyız” dedi.
Amaçlarının Mersin halkının rahat ve huzurlu bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu dile getiren Namlı, bundan sonra bu eğitimlerin her ay düzenli olarak yapılarak, toplu taşımacılığın nasıl olması gerektiği konusunda şoförlere gereken bilgilerin aktarılacağını ifade ederek, Başkan Kocamaz’ın vatandaşa duyduğu saygıyı Ulaşım Daire Başkanlığı olarak Mersin halkına aktaracaklarını kaydetti.