Otomotiv sektörünün güçlü firması Aykan, Volkswagen, Audi, Seat, Dod ve Scania’dan sonra, bünyesine kattığı bir başka dünya devi olan Skoda ile de hizmet vermeye başladı.
İsotlar Grup bünyesinde bulunan Aykan, geçtiğimiz günlerde üretim hayatına başlamasının 110.yılını kutlayan otomotiv sektörünün yükselen markası Skoda ile alışılagelmiş üstün hizmet anlayışını müşterilerine yansıtmaya devam edecek. Bu yıl Skoda’nın en iddialı modellerinden olan ve markanın “Amiral gemisi” olarak nitelenen Superb ile yıl sonu hareketliliğinin yaşandığı bir dönemde, sezona hızlı bir geriş yapmayı hedefleyen Aykan Skoda, D 400 Karayolu’nda Aykan VW ve Aykan Audi karşısında hizmet verecek.
SEKTÖRDEKİ GÜCÜNÜ PEKİŞTİRDİ
Kayseri, İncirlik, Seyhan, Osmaniye ve Mersin’de 4 Volkswagen, 2 Audi, 1 Seat, 2 Scania, 2 Dod işletmesi bulunan Aykan, Adana yetkili satıcısı ve yetkili servis merkezi olduğu Skoda’yı ile sektördeki gücünü daha da pekiştirdi. Otomotiv sektöründe 20 yıldır sürekli büyüyerek, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Aykan’ın Skoda temsilciliğinde 7 gün 24 saat acil servis aracının da bulunduğu satış sonrası bölümü, 2000 metrekare kapalı alanda servis ve yüksek stoklu yedek parça hizmeti veriliyor
Aykan Skoda’nın servis bölümünde kaporta, boyahane, motor, mekanik ve elektrik bölümleri yer alıyor. Aykan’ın başarısı; kurulduğu günden beri satış ve servis alanında birçok ödül almış işletmelerinin sektördeki deneyimine ve en iyi hizmeti sunmaya odaklı ilkesine dayanıyor.