Samsunspor Teknik Direktörü Özat: "Deplasmanda aldığımız galibiyetin önemli olması için Adanaspor maçını kazanmamız gerekiyor"
Ümit Özat, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde çok enteresan sonuçlar alındığını ifade etti.

Ligde her takımın rakibini yenebilecek güce sahip olduğunu dile getiren Özat, "Önemli olan galibiyetin devamını getirebilmektir. Benim için gol yemediğimiz her maç başarılıdır. Sürekli bireysel hatalardan gol yiyoruz. Zaman zaman bu hatalar olacak. Kalecilerimiz oynaya oynaya gelişecek" dedi.

Hafta sonu karşılaşacakları Adanaspor'un kadro yapısının iyi olduğuna işaret eden Özat, rakiplerinin genç ve yetenekli oyuncuları bulunduğunu kaydetti .

Sabırlı oynamaları gerektiğine dikkati çeken Özat, şöyle konuştu:

"Yemeden atacağımız bir gol, bizim için kazanma adına büyük önem taşıyor. Zor bir maç olacak ama deplasmanda aldığımız galibiyetin önemli olması için Adanaspor karşılaşmasını da kazanmamız gerekiyor. Bu takım henüz 3 maç üst üstte galibiyet alamadı. Bunu başarmalıyız. Milli takımın maç arasına lider girmek istiyoruz. Lige verilen arada, sakatlarımız iyileştiği zaman daha iyi bir kadro yapısına sahip olacağız."

Özat, futbolculuk ve antrenörlük hayatında görmediği oranda birbirine bağlı ve saygılı oyuncu kadrosuna sahip olduğunu da sözlerine ekledi.


- Adanaspor maçı hazırlıkları başladı


Samsunspor, 7 Kasım Cumartesi günü sahasında yapacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma koşusuyla başlayan futbolcular daha sonra dar alanda pas çalışması yaptı. 

Antrenmana Vartaş Elazığspor maçında sakatlanan ve 2 hafta oynamayacağı açıklanan Chikeluba Ofoedu katılmadı, Galin Ivanov ise takımdan ayrı kuvvet çalışması gerçekleştirdi.