Kanal D’nin yeni dizisi Poyraz Karayel, 2. bölümü bu akşam devam ediyor. Poyraz’ın kariyeri dizinin bu bölümünde Sinan’ı yurt dışına göndermek isteyecek ki bunun haberini alacak olan Poyraz hemen hareket geçecek. Kayınpederinin evini dağıtıp oğlunu alıp kaçacak. Polis de Poyraz’ın peşine düşecek. Poyraz Karayel dizisinin 2. bölümünde Ayşegül Poyraz’ın hayatına daha çok dahil olacak ve Poyraz ile oğluna evinin kapılarını açacak.

POYRAZ KARAYEL 2. BÖLÜM ÖZETİ

Bahri’nin hayatını kurtaran Poyraz, başının belaya gireceğinden endişe duymaktadır. Bu arada kayınpederi de rahat durmaz ve Sinan’ı yurt dışına göndermek üzere planlar yapar. Oğlunun yurtdışına götürüleceğini öğrenen Poyraz ise, Poyraz Karayel 2. bölümde soluğu kayınpederi Ünsal’ın evinde alır; ortalığı dağıtıp polisi peşine takmayı başarır.
Bahri’nin uğradığı saldırıda Ayşegül’ün arkadaşı ağır yaralanmıştır. Bu durum Ayşegül’ün babası ile arasındaki gerginliğinin iyice artmasına sebep olmuştur. Bu arada Bahri, hayatını kurtaran Poyraz’ı bulup şoförü olmasını teklif eder.

Cüzdanını almak için Poyraz ile buluşan Ayşegül, Poyraz Karayel dizisinin yeni 2. bölümünde kendini yine bir belanın içinde bulur. Ancak genç kadın Poyraz ve oğluna sırtını dönemez ve onları evine almak zorunda kalır.

POYRAZ KARAYEL İÇİN ONLİNE DİZİ İZLEME KAYNAKLARI

Poyraz Karayel dizisini bu akşam saat 20.00′da televizyonda Kanal D’den izleyebilirsiniz. Alternatif olarak yayın saatinde diziyi internetten izlemek isterseniz ise aşağıdaki bağlantı ile Kanal D’nin canlı yayına erişebilirsiniz.

Poyraz Karayel 2.  bölümü yayın saatinde internetten izlemek için tıklayınız

Poyraz Karayel dizisini yayın saatinde değil de daha sonra izlemeyi tercih ediyorsanız da aşağıdaki linki ile dizinin full bölümlerine erişebilirsiniz.

Poyraz Karayel 2. bölümü yayın saatinden sonra internetten izlemek için tıklayınız