Mustafa ÖZDABAK-Hasan YILDIRIM/İSTANBUL,() SARIYER Belediyesi’ne bağlı olarak park ve bahçelerde çalışan 5 işçi, haklarını istedikleri için işten çıkarıldıklarını iddiasıyla belediye önünde eylem yaptı.

Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçelerden sorumlu başkan yardımcısının odasına giren 5 işçi “Haklarını istediği için işten atılan Sarıyer Belediyesi işçileri, hakları ile birlikte işe geri alınsın” yazılı pankart açtı. Odada bir süre slogan atan işçiler, belediye çalışanlarının müdahalesi ile zorla dışarı çıkarıldı. İşçiler belediye bahçesinde eylemlerine devam ediyor.
O ANLAR İŞÇİLER TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ
Sarıyer Belediyesi başkan yardımcısının odasından çıkarılan işçiler o anları, cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde belediye çalışanlarının işçileri dışarı çıkarması görülüyor.
Sarıyer Belediyesi İşçi Meclisi üyesi Güven Darcanlı, “Bugün burada Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçelerden sorumlu Başkan Yardımcısı ile görüşmeye geldik. Başkan Yardımcısı odasında yoktu. Biz de odada oturarak beklemek istedik. Yöneticiler bizi dışarı çıkardı. Biz buradan ayrılmayacağız. Eylemimize devam edeceğiz” dedi.

(FOTOĞRAF)