Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte, Beşbağlar, Suçatı, Döngel, Şahinkaya, Yenidemir, Çınarpınar ve Ayşepınarı Mahallelerini ziyaret etti. Buralarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mahçiçek, hazırladıkları program çerçevesinde hizmetlerini hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.
Ziyaret edilen yerlerde vatandaşların teveccühüyle karşılanan Mahçiçek, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte çalışmalarına daha da hız verdiklerini kaydeden Mahçiçek, “Bu çalışmalarımız seçim öncesi yapılan çalışmalar değil. Yani seçime matuf, yani sadece seçimle kalacak çalışmalar değil. Bu çalışmalar seçimden sonra da devam edecek. Allah ömür verirse 4 yıl buradayız, bu süre zarfında hizmet üretmeye devam edeceğiz. Geçmişteki anlayışlar bizim belediyemizde yok. Geçmişte hatırlarsanız seçim öncesinde 3-5 yol yapılır ya da ufak tefek tamiratlar yapılır, seçimden sonra kimseyi bulamazdınız. Böyle bir anlayış bizde kesinlikle olmaz. Biz seçimden sonra da hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
40 MAHALLEYE “KONAK”, 40 MAHALLEYE “PARK”
Başkan Mahçiçek, bu yıl ki çalışma takvimleri çerçevesinde köyden mahalleye dönüşen 40 yer de konak, 40 yerde ise çocuk oyun takımlarıyla birlikte park çalışması yapacaklarını söyledi. Onikişubat Belediyesi’nin vatandaşlar nezdindeki imajının da çok iyi durumda olduğunu dile getiren Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bildiğiniz gibi geçen yıl bu mahallelerimizde ciddi manada yol çalışması yapmıştık. Yaklaşık 1 milyon 800 bin metrekare. Bu sene de 2 adet 600 bin metrekare olmak üzere iki yeni ihale daha yaptık. Yani bu yıl da 1 milyon 200 bin metrekare yol daha yapacağız. Yol diye bir sıkıntı kalmayacak. Bu yıl tamamını yapacağız. Ayrıca bu mahallelerimizin bir kısmın da mahalle konağı, bir kısmında oyun takımıyla birlikte parklar yapacağız. 40 mahalle konağımız için ihaleyi yaptık, oyun parkları için de ihaleyi tamamladık. Bunlar da yer teslimi yapılmak üzere. Çok kısa bir süre de yapımına başlanacak. Mevsimin sonu itibariyle de tamamlamış olacağız. Biz de seçim yatırımı yok, her zaman yatırım ve hizmet var. Bunu bütün arkadaşlarımız da biliyor. Bugün hem çalışmalarımızı yerinde görmüş olduk. Vatandaşlarımız Allah’a şükür Onikişubat Belediyemize güveniyor. Bir deha yerinde gördük ve tespit ettik ki Onikişubat’ın imajı, yani belediyemizin imajı Allah’a şükür çok iyi, memnuniyet de çok iyi. Bu da bizleri çok mutlu ediyor.”
Ziyaret edilen yerlerde vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinleyen Mahçiçek, kendilerine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür etti.