Edinilen bilgilere göre olay, Fatih Laleli'de meydana geldi. Eşi ve babasıyla evine giden Selman Yılmaz, alkollü olan bir grup gençle küfür ettikleri gerekçesiyle tartıştı.
Tartışmanın büyümesiyle alkollü grup, Selman Yılmaz'a saldırdı. Yere düşen Yılmaz'ın kafasını tekmeleyen saldırganlar, genç adamı öldüresiye dövdü.

Baba Muhitin Yılmaz ise elindeki sazıyla oğlunu saldırganlardan korumaya çalıştı ancak bu kez de kendisi saldırganların hedefi oldu. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Yılmaz, tedavi altına alındı.
Öldüresiye dayak güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırgan grup, Yılmaz'ı tekme ve tokat darbeleriyle yere düşürüyor. Bir türlü öfkeleri dinmeyen saldırganlar, Yılmaz'ı yerde defalarca tekmeliyor. Bir süre sonra yerde baygın halde yatan Yılmaz'ın kafasına basan saldırganlara bu kez baba Muhittin Yılmaz tepki gösteriyor. Elindeki sazla saldırganlara karşılık vermeye çalışan baba da dayaktan nasibini alıyor. Yaşanan saldırı sonrası saldırganlar kaçarken, olay yerine gelen polis ve çevreden yetişenler Yılmaz'ı hastaneye kaldırdı.