Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu. Acun Ilıcalı en az oyu alarak Survivor macerasına veda eden yarışmacıyı açıkladı. Gönüllüler ve Ünlüler takımından yarışmaya veda eden isim...

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor 2017'de bu hafta şok eden bir eleme yaşandı. Gönüllüler takımından Erdi ve Berna; Ünlüler takımından Sabriye ve Adem eleme potasındaydı. En az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Erdi oldu.


ERDİ'NİN SON SÖZLERİ...

Çok sevdiğim bir şiirle devam edeceğim. 'Memleket isterim gök mavi dal yeşil tarla sarı olsun kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim ne başta dert ne gönülde afret olsun kardeş kavgasına bir nihayet olsun. Memleket isterim ne zengin ne fakir ne sen ne ben farkı olsun kış günü heerkesin evi barkı olsun. Memleket isterim bir kere değil bin kere de olsam memleketim Türkiye olsun.'  Beni buraya nasıl şampiyon olarak gönderdiklerinde eyvallah dediysem aynı şekilde eyvallah diyorum. Burada yarışmadayız ben bu hayatta bir şeyden korkuyorsam o da kul hakkıdır. Benden yana hakkım helaldir. Milyonların umudu oldum. Yüreğimi ortay koyarak devam ettim. Elendiğim için tabi ki çok üzgünüm. 14 pota sonra ilk kez yaşıyorum. Kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.