Yaklaşık bin 500 km yürüdükten sonra Ilıcalı ile görüşen Akgül’ün performans testinden başarılı bir sonuç alamaması nedeniyle Survivor macerası erken bitmişti. Beyazıt Öztürk’ün ve seyircilerin ricasını kırmayan Ilıcalı, Cumali Akgül’ün Survivor 2018 kadrosunda yer alan ilk isim olduğunu canlı yayında duyurdu.
27 Ekim Cuma günü yeni sezonuyla ekrana dönen Beyaz Show’da bir ilk yaşandı. Survivor’da yarışabilmek için Iğdır’dan yola çıkan Cumali Akgül yaklaşık 50 günlük yürüyüşün ardından Ilıcalı ile görüşmüş ancak efor testinde başarılı bir sonuç elde edememişti.

Beyaz Show’un canlı yayınında yapılan teklif üzerine ekip arkadaşlarıyla bir değerlendirme yaptığını ifade eden Ilıcalı, bundan sonra yürüyerek gelen hiç kimsenin katılamayacağının altını çizerek Cumali Akgül’ün Survivor 2018 kadrosunda yer alan ilk isim olduğunu duyurdu.
 
Survivor kadrosunda yer alacağını öğrenmesinin ardından büyük sevinç yaşayan Cumali Akgül ise, Acun Ilıcalı’ya Beyazyıt Öztürk’e ve seyircilere teşekkürlerini iletti.

Yeni sezonda yarışma programında yapılacak değişiklikler ise gelecek hafta açıklanacak...