Op. Dr. Bülent Cihantimur ve ekibinin 2011 senesinden beri formülasyonu üzerinde çalıştıkları anti aging-yaşlanma karşıtı Örümcek Ağı Kremi satışları başladı.
Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, hastalarının sürekli sordukları ” Hangi kırışıklık kremini kullanmalıyım?” sorusuna ve piyasadaki kaliteli antiaging kremi açıklığına istinaden geliştirdiği Örümcek Ağı Kremi hakkında açıklamalarda bulundu. “ Örümcek Ağı Kremini geliştirme fikrinin temelleri yaklaşık 4 sene evvel atıldı. Her şeyden evvel hastalarıma lüks markaların, oldukça pahalı anti aging kremleriyle yarışacak, hatta çok daha fazla fayda sağlayacak bir aktif kozmetik ürünü geliştirmeye karar verdim” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, “İçerisinde değerli kozmetik kimyagerlerinin de olduğu profesyonel ekibimle araştırmalar ve denemeler yaptık. Ortaya çıkan Örümcek Ağı Kremi, hem öneri isteyen hastalarıma hem de günlük olarak kullanabilecekleri kaliteli bir krem arayışında olanlara, içeriğiyle muazzam bir etki sağlayacak” ifadelerini kullandı.
2 ADET ÖDÜLLÜ AKTİF AJAN KULLANDIK
Kremin cilt elastikiyetini artırdığını da söyleyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, açıklamalarına şöyle devam etti: “Kırışıklık, nemsizlik, pul pul dökülme ve form kaybı cildin en büyük sorunlarıdır. Alt yapıda kolajenın azalması, nemsizlik gibi sorunlardan kaynaklanır. Örümcek Ağı Kreminin içerisinde kullandığımız 2 adet aktif ajan var. Bunlar kozmetik endüstrisi için geliştirilmiş ve ödül almış kök hücre ekstratlarıdır ve cildin yenilenmesi için, var olan kolajeni kaliteli hale getirmek için kullanılıyor. Örümcek Ağı Kremi içerisindeki bu iki teknoloji düzenli kullanıldığı takdirde etkileşime geçerek, cilt alt dokusunda bir bariyer oluşturuyor. Bu da cildin gerilmesine, çizgi ve kırışıklıkların silikleşmesine neden oluyor. Diğer önemli içeriklerde, cildi pürüzsüzleştiriyor, neme doygun hale getiriyor.”
ECZANELERDE VE ONLİNE SATIŞTA
Örümcek Ağı Kremini 2 aydır kullanan pek çok hastasından ve yakınlarından son derece olumlu geri dönüşler aldığının altını çizen Cihantimur, “ Dr. B Aktif Kozmetikleri serisinin ilk ürünü olan Örümcek Ağı Kremi, çok yakında eczanelerde ve online satış kanallarında bulunabilecek. Şu an çağrı merkezi hattından ve Estetik International kliniklerinden temin edilebiliyor” dedi.