Mustafa İNSAN/MERSİN ()- SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Hollanda kampını bir haftadır yakından takip eden futbol şube sorulusu Ahmet Serttaş, yeni sezon için futbolcuların güven verdiğini söyledi.

Yabancı oyuncuların kampa geç katılmaları nedeniyle hazırlık maçlarında alınan sonuçların iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Serttaş, "Bu maçlar ölçü olmaz. Yabancılar birinci etap kampına katılamadı. Hocamız şimdi yükleme yapıyor. Haliyle yorgunluk belirtileri var. Hazırlık maçları kimseyi yanıltmasın. İleriki haftalarda daha iyi olacağız" dedi.

Lige iyi başlamak istediklerinin altını çizen Serttaş, "Lige az bir süre kala çok bir sıkıntımız yok. İlk maçımız Beşiktaş'la. Bu maçı kazanırsak iyi olur. Ben inanıyorum ki bu yıl ligi iyi bir yerde bitireceğiz. Çünkü futbolcularımızın hepsi istekli ve arzulu" diye konuştu.

"SERVET VE SİNAN İŞİ KAPANMIŞTIR"

Futbol Şube sorumlusu Serttaş, Servet ve Sinan Kaloğlu'nun transferleri ilgili dönemin bittiğini belirterek, "Biz bu arkadaşlarımızla transfer döneminde anlaşmak istedik. Ancak onlar işi yokuşa sürdü. Daha sonra yönetim kurulumuz ve hocamızLA bir araya geldik. Eldeki mevcut kadronun işi götüreceği kararı verilerek Servet ve Sinan defteri kapatıldı. Zaten takım yaklaşık 25 gündür çalışıyor. Bundan sonra katılmaları mümkün değil" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI