7 Haziran genel seçimlerinin son dönemecinde son ilçe ziyaretini Hekimhan İlçesine yapan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, yoğun ilgiyle karşılandı.
İlk olarak Hekimhan merkezdeki esnaflarla bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin daha sonra Hekimhan ilçesine bağlı Sarıkız, Yayladamı, Dursunlu ve Güzelyurt mahallelerini ziyaret etti.
Hekimhan ilçesi esnafının tek tek elini sıkan ve hayırlı işler dileyen Şahin, esnafların sorun ve taleplerini de dinledi.
Hekimhan ilçesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, şunları kaydetti:
“Seçime yönelik hiçbir hesap içerisinde değiliz. İktidar partisiyiz. 13 yılda rüştünü ispatlayan, milleti aldatmayan tek partiyiz. Bugüne kadar gücümüz yettiğince her söylediğimizi yerine getirdik. Malatya, büyükşehir olduktan sonra yerinden yönetimle hizmet getirmeye çalıştık. Bizler sahaya inmezsek, sorunları tespit etmezsek sandık zamanı geldiğinde ‘Büyükşehir Belediye Başkanı hakkını vermedi’ deyip oy vermezsiniz. Daha önce Büyükşehir Belediye Başkanına oy vermiyordunuz, şimdi eli mahkûm hizmet yoksa oy da yok. Yarın sandık önümüze geldiğinde hesabını siz soracaksınız, işte AK Parti’nin devrim niteliğinde yapmış olduğu çalışmalar bu. Diğerleri, ‘Biz iktidara gelirsek belde belediyeleri yeniden getireceğiz’ diyorlar. Biz milletin her türlü ihtiyaçlarının yerine getirilebilmesi için bu düzenlemeleri yaptık. Biz 2023, 2051, 2071 diyoruz.”