SPOR Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu beraberliği ve Torku Konyaspor yenilgisinin ardından Galatasaray'da da mağlup olan Akhisar Belediyespor, bir anda 13'üncü sıraya gerilirken teknik direktör Roberto Carlos, futbolcularını sert bir dille uyardı.
Galatasaray maçı sonrası yapılan ilk antrenman öncesi yaklaşık 45 dakika süren bir toplantı yapan Carlos'un, "Düşme tehlikesini atlattık diye rehavete kapılmak doğru değil. Bu takım üst sıraları hak ediyor. Bir an önce toparlanın. Cumartesi günü Gençlerbirliği deplasmanında gerçek Akhisar Belediyespor'u görmek istiyorum" dediği öğrenildi.
Gençlerbirliği'nin ardından sırasıyla Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor, Bursaspor ve yine deplasmanda Eskişehirspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ise, "Son 4 haftada şampiyonluk, kümede kalma ya da Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren takımlarla oynayacağız. Bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Hedefimiz bu hafta Gençlerbsirliği'ni deplasmanda yenip, yeni bir galibiyet serisi başlatmak" dedi.
Yeşil siyahlı ekipte Gençlerbirliği deplasmanı öncesi sarı kart cezalısı Kadir dışında eksik bulunmadığı açıklandı. Son idmana ise izinli olan Yiğit katılmadı.

FOTOĞRAF