Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum İl Başkanı seçilen Ahmet Anatepe, mazbatasını aldı. Başkan Anatepe, “Allah utandırmasın, hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Geçtiğimiz hafta sonunda yapılan kongreyle MHP’nin Erzurum İl Başkanlığı’na seçilen Ahmet Anatepe, mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum Adliyesi’ne gelen Anatepe, mazbatasını Seçim Kurulu yetkililerinden teslim aldı. Burada bir açıklama yapan İl Başkanı Ahmet Anatepe, Türkiye’nin, MHP’ye şiddetle ihtiyaç duyulan bir dönemden geçtiğini belirterek; “Milliyetçi Hareket, Türk siyaset tarihinde her zaman ve her dönem ayrı bir yere sahip olmuştur. Özellikle de içinde bulunduğumuz süreçte de, milletimizin yegane umudu ve dayanağı Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır” diye konuştu.
İL BAŞKANI ANATEPE: BİZDE DAVA ESASTIR
MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe, geçtiğimiz hafta sonunda yapılan il kongresine de değinerek, “Bizim siyaset anlayışımızda kişiler yoktur, dava vardır. Ve bu davaya gönül vermiş her bir Ülküdaşımız dün olduğu gibi, bundan sonra da el ele, omuz omuza ve iç içe olmaya devam edecektir. Bizim için esas olan birliktir, beraberliktir ve kardeşliktir” şeklinde konuştu.
Kongre sonucunun Erzurum’a ve MHP’ye hayırlı olması dileklerinde bulunan Erzurum İl Başkanı Anatepe, Yönetim Kurulu üyesi partililerle birlikte Erzurum için devraldıkları hizmet bayrağını çok daha yukarılara taşıyacaklarını kaydetti.
MHP Erzurum İl Başkanı Anatepe, açıklamasının ardından Erzurum Adliyesi önünde Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.