Manisa Valiliği birimlerinde ve Kaymakamlıklarda çalışan personele yönelik olarak ’Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yönelik hizmetiçi eğitim semineri verildi.
İçişleri Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı ile ilgili olarak Manisa Valiliği birimlerinde ve Kaymakamlıklarda çalışan personelin sınav başvurularının ve ilgili belgelerinin takibi bu yıl ilk kez e-içişleri sistemi üzerinde oluşturulan GYUD Modülü aracılığı ile yapıldı.
Manisa Valiliği tarafından sınava girecek olan adayların modülü kullanımına yönelik ve personel birim sorumlularının modül üzerinde yapacakları iş ve işlemlere yönelik olarak kapsamlı bir hizmetiçi eğitim toplantısı yapıldı.
Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda İl Yazı İşleri Müdürü Şaban Taşdemir’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitime, Valilik, Kaymakamlıklar, İl Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü, İl Dernekler Müdürlüğü, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının personel birim sorumluları katılım gösterdi.
Seminer programında; Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı ile ilgili genel bilgilendirme, e-İçişleri sistemi üzerinden hazırlanan sınav modülünün tanıtımı ve görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı ile ilgili kadro iş ve işlemleri konularına yer verildi.
Sınavın 23 Ağustos tarihinde gerçekleştirileceği öğrenildi.