Faruk ZABCI - LONDRA /

Slaven Biliç'in yeni takımı West Ham United, Premier Lig'in bu yıl en iddialı takımlarından Arsenal'i Emirates Stadı'nda Cheikhou Kouyate (43) ve Mauro Zarate'nin (57) golleriyle yenerek ilk maçında beklenmedik bir zafer elde etti.

Müşterek bahisçilerin 1'e 14 şans verdikleri West Ham'ın galibiyeti üzerine maçı naklen veren Sky Sports1, "Biliç, UEFA Kupası'nda Premier Lig'e ağırlık vererek kumar oynadı. Premier Lig'e başlarken Arsenal karşısında oynadığı bu kumarın karşılığını aldı" diyerek Hırvat hocayı göklere çıkardı.

Sky Sports1, Maç başlamadan önce Slaven Biliç'in geçmişini 10 dakika kadar sporseverlere anlattı.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü İngiltere'de bir anda günün adamı oldu. İngiliz basını çok etkileyen bir oyunla West Ham'ın zaferi hakettiğine dikkat çektiler. Arsenal'in umut bağladığı Chelsea'den aldığı yeni kalecisi Cech'in iki golde de hatalı olduğuna dikkat çekildi. Arsenal tüm maç boyunca West Ham defansını delmeye çalıştı. Mesut Özil tüm çabalarına rağmen gol atamadı.

Sky, "Slaven Biliç için mükemmel başlangıç. Arsene Wenger için sorunlu bir maç" yorumunu yaparak iki teknik direktörü karşılaştırdı.