Antalya'da sezonun ikinci yarısına hazırlanan Kırmızı-Beyazlıların bugün kampı sona eriyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde çalışan Samsunspor bugün sabah yaptığı antrenmanla Bandırma maçı hazırlıklarını tamamladı. 

'BANDIRMA'DAN PUAN ALMAK İSTİYORUZ'
Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, sezonun ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirterek, "Elimizdeki oyuncularla mümkün olduğu kadarıyla en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Takımımıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Onlarla beraber güzel bir oluşum içerisindeyiz. Onların ve bizim onlara adaptasyonumuz kolay değil. Ama ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlandık. Bandırma maçından da güzel bir sonuçla Samsun'a dönmek istiyoruz" diye konuştu.

'1-2 OYUNCU OYNAYABİLİR'
Yeni transferlerin Bandırmaspor deplasmanında forma şansıyla ilgili konuşan Özköylü, "Aramıza yeni gelen arkadaşların henüz uyum süreci tamamlanmış değil ve bazı arkadaşlar tam anlamıyla hazır değiller. Aralarından 1 veya 2'sinin forma giymesi söz konusu" dedi. 

-Samsunspor, Bandırmaspor maçı hazırlıklarını bugünkü son antremanla tamamladı. Samsunsporlu futbolcular hafta boyunca sık sık salonda da çalıştı.

YOLCULUK BU AKŞAM...
15 Ocak Pazar günü saat 13.00'da deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Beyazlı ekip bu akşam saat 18.00'da havayoluyla Sabiha Gökçen'e ardından da karayoluyla Bandırma'ya gidecek. 

Haber: Ali BİROL