HAZIRLIK kampını tamalayarak Adana'ya dönen PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı ligin ilk maçı için pazartesi günü Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanarak çalışmalara başlayacak.
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, ligin ilk maçında karşılaşacakları rakipleri Şanlıurfaspor'un Gaziantepspor'a 3-0 mağlup olmasına rağmen beğendim. Oyuncu değişikliği çok olduğu için oyun disiplininden koptular. Karşılaşma olmayacak" dedi.
YİĞİTCAN: İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
İki sezondur Adanaspor'un forması giyen Yiğitcan Gölboyu, sezona iyi başlamak istediklerini söyledi. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve takımda arkadaşlığın üst seviyede olduğunu belirten Yiğitcan, "Afyon kampında iyi çalıştık. Özel maçlarda hocamızın istediği sistemi uygulamaya çalıştık. Yeni sezon başlıyor. İlk maçımızı deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağız. Lige iyi başlayıp öyle devam etmek istiyoruz. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak" dedi.
SAMİCAN'DA ADELE YIRTIĞI
Afyon kampının son günündeki Najiran karşılaşmasında sol ayağına darbe alan Samican'ın MR'ı çekildi. Oyuncunun arka alt adelesinde yırtık tespit edildi. Şanlıurfaspor maçı öncesi büyük bir şansızlık yaşayan Adanaspor, Samican'ın bu karşılaşmaya yetişmesi için büyük çaba harcıyor.

FOTOĞRAF