MHP Pütürge İlçe Teşkilatına giden MHP Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Başkan Ahmet Aslan’ı ziyaret etti.
Pütürge teşkilatından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Hakan Kalkan, 7 Haziran Genel Seçimlerinde iktidar hedeflediklerini belirterek, “Birlik beraberlik içerisinde hepimiz çalışacağız. Burada herkese görev düşüyor. Kendimizi iyi anlatırsak iktidar hedefimizi başarırız. Halkımız artık iktidarın kabul edilemez hatalarını çok net olarak görmeye başladı. Yeter ki, birlikte durmadan, yorulmadan çalışalım” dedi.
“İlçe Başkanlarımızın hepsi aslanlar gibi. Hepsi elinden gelen gayreti teşkilat üyeleri ile gösterecek ve hedefe doğru gideceğiz” diye konuşan Kalkan, il teşkilatı, ilçe teşkilatı, kadın kolları ve ülkü ocaklarının iktidar yolunda büyük katkısı olacağını ifade etti.
Kalkan, iktidara geldiklerinde tüm gençleri, tüm vatandaşları koruma altına alarak, parti ayırımı yapmadan adil bir biçimde görevlendirme yapacaklarını kaydetti.
Kalkan, “İktidara gelmemiz durumunda çalışmalarımıza önce köyümüzden, ilçemizden başlayacağız, sonra şehrimiz ve ardından ülke geneli sıralamasıyla hareket edeceğiz. Allah’ın izniyle bizde adaletsizlik olmaz” dedi.
Parti teşkilatındaki bir vatandaş, elektrik direği ile ilgili sıkıntılarını iktidar partisinden 5 milletvekiline götürdüğünü, neredeyse bu hizmet için adeta yalvardığını söylerken, “Hepsi söz verdi ancak 2 yıldır bekliyorum ne gelen var ne giden” diye konuştu.
Bir başka vatandaş da, milletvekillerinin bölgeye gelerek sözler verip yerine getirmediklerine veryansın ederek, Pütürge’nin su ve asfalt sorunlarını dile getirdi.
İlçe Başkanı Ahmet Aslan da, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini, vatandaşların AKP hükumetlerinden duydukları sıkıntıyı, sandıkta MHP’ye oy vererek göstermeleri gerektiğini belirtti.
Sorunları dinleyen ve MHP iktidarı için vatandaşların seçimde doğru karar vermelerini isteyen Hakan Kalkan, daha sonra Pütürge’de esnafını ziyaret etti.
Esnafın sorunlarını dinleyip MHP’nin çözüm yollarını açıklayan MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Pütürge İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek görevdeki polislere başarılar diledi.