Trakya Üniversitesi kalite standartlarının yükseltilmesi çalışmaları devam ediyor.

Trakya Üniversitesi kalite standartlarının yükseltilmesi çalışmaları kapsamında, YÖK Yükseköğretim Kalite Kurulundan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığında Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cem Şeref Bediz, Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mürüvvet Başer, Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Kurumsal Projeler Müdürü Selin Gökçen Coşar’dan oluşan değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak başkanlığındaki değerlendirme takımı Selimiye Cami, Sağlık Müzesi ve Karaağaç Yerleşkesini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve rektör yardımcıları ile ön değerlendirmeden bulundular.

Değerlendirme takımı Trakya Üniversitesi Kalite ve Strateji Komisyonu üyelerinin de katıldığı toplantılarda üniversite tanıtılarak faaliyetleri aktarıldı ve kalite çalışmaları ile gelinen nokta anlatıldı. Toplantıların ardından Fen Fakültesi ve Tütagem ziyaret edildi. Toplantılar neticesinde yol haritası çıkarılarak Kasım’ın ilk haftasında üç günlüğüne yeniden bir araya gelinmesi konusunda mutabakata varıldığı bildirildi.