GÖZTEPE Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in Genel Energy İcra Kurulu Başkanlığı'ndan emekli olarak tümüyle İzmir'e dönme kararı aldığı bildirildi.
Yüzde 44'lük hissesiyle Londra Borsası'nda işlem gören ve Kuzey Irak'ın en büyük petrol rezervlerinden birine sahip Genel Energy'den ayrıldığı açıklanan Mehmet Sepil'in şirketteki hisselerini devretmeyeceği ancak aktif olarak da görev almayacağı belirtildi. Yakın çevresine emekliliği uzun süredir düşündüğünü söylediği bildirilen Başkan Sepil'in "Artık kulüple daha çok ilgileneceğim. Göztepe son zamanlarda bana petrolden daha fazla heyecan veriyordu" ifadelerini kullandığı belirtildi. 
Bu arada Genel Energy'nin twitter hesabından yapılan açıklamada, "Mehmet Sepil başkanımız şirketimizden emekli olmştur. Genel Energy ve Göztepe'nin hayranları olarak, umuyoruz ki takım geçen sezonki başarısını yine tekrar edecektir" cümlelerini kullandı.
Göztepe'nin resmi internet sitesinde yarın saat 14.30'da canlı yayına çıkacak olan Başkan Sepil'in konu hakkında detaylı açıklama yapması bekleniyor. Daha önce Mehmet Sepil'in vasiyetini hazırladığı ve kulübe 100 milyon dolar bağışladığı öne sürülmüş, Ancak Sepil bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Sepil, kulübü 16 ay önce Altınbaş Holding'ten devralmıştı.

FOTOĞRAF