SPOR Toto 2'nci Lig ekibi Aydınspor 1923'te kaleci Ahmet Altın takımdan ayrılacağını açıklarken yönetim Keçiörengücü'nden kaleci Ulaş Güler'le söz kesti.
Aydın doğumlu olan 35 yaşındaki Ulaş'la her konuda anlaşıldığı ve hafta başında imza atağı kaydedildi. Futbola 1995 yılında Aydınspor altyapısında başlayan Ulaş, Muğlaspor'da profesyonel oldu. Marmaris Gençlikspor, Gençlerbirliği, Hacettepe, Tavşanlı Linyitspor, Giresunspor ve Gölbaşıspor'da da görev yapan deneyimli kaleci, geçen sezon Keçiörengücü'yle 23 maça çıktı.
Siyah beyazlı yönetim, Sancaktepe Belediye'den orta saha oyuncusu Kerem Çağatay ve Bayrampaşa'dan Ugur Keskin'le prensip anlaşmasına vardı. Germencik doğumlu olan Kerem 100'üncü Yılspor'da futbola başladı. 2007'de Aydınspor'a transfer olan 21 yaşındaki oyuncu amatör olarak 2008'de Fenerbahçe'ye imza attı. 4 yıl burada oynayan Kerem 2013'te Sancaktepe'de profesyonel oldu. Marmaris altyapısından yetişen Uğur da Gençlerbirliği, Hacettepe, Anadolu Üsküdar, Sivas 4 Eylül, Kızılcabölükspor gibi takımlarda oynadı.