EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın 30. Yönetim Kurulu toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Antalya’da ilk olarak EXPO 2016 Antalya Ajansı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliğinde Antalya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenen “Çiçek Açan Şehirler” projesinin lansmanına katıldı. Tören sonrası Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya alanına geçen Bakan Eker, yönetim ofisi önünde EXPO çalışanları tarafından karşılandı. EXPO’nun maskotları Ece-Efe’nin de yer aldığı karşılamada EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyeleri EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın tüm çalışanları ile birlikte objektif karşısına geçen Bakan Eker, ‘aile fotoğrafı’ çektirdi. EXPO çalışanları, “Gelecek nesiller için yeşil bir dünya” diyerek alkışlar eşliğinde EXPO 2016’nın sloganını seslendirdi. Duygulanan Bakan Eker de, EXPO çalışanlarını alkışlayarak başarı diledi.
Aile fotoğrafı çekiminin ardından yönetim kurulu toplantısına geçildi ve Bakan Mehdi Eker’e çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi sunuldu.