Tekrar göreve seçilen Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Ali İrfan İbiş ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, göreve yeniden seçilen Derneğin Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Yasalar çerçevesinde, mahallelerdeki sorunların çözümü noktasında Valilik olarak ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduklarını bildiren Vali Tuna, derneğin çalışmaları hakkında Başkan İbiş’ten bilgi aldı.
Mahalle ve köy muhtarlarının bulunduğu yerde önemli görevleri olduğunu aktaran Vali Tuna, “Sizler, bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Muhtarlar, bulunduğu yerleşim yerinin her şeyidir” dedi.
Geçen günlerde yapılan olağanüstü genel kurul sonucu tekrar göreve seçildiklerini ifade eden Başkan İbiş ise, mahalledeki vatandaşların sorunlarını çözme noktasında, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Başkan İbiş ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Vali Tuna, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu söyledi.