Samsun Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Özkan ve yönetim kurulu üyeleri Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hakan Özcan ve Başhekim Dr. Mustafa Şen’i ziyaret etti.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Özkan, “Opr. Dr. Kamil Furtun’u hain bir saldırıda kaybetmemizin ardından Samsun’daki özel hastaneler ve devlet hastaneleri beraber hareket ederek, aldığımız kararları hep beraber uyguladık, bu dönemde özel hastanelerinde tam desteğini alarak birlik içinde hareket ettik. Medical Park Samsun Hastanesi ailesine bizlere verdikleri destek için Samsun Tabip Odası yönetimi adına teşekkür ederiz” dedi.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hakan Özcan, “İnsanlara hayat veren bir meslektaşımızın canice öldürülmesinin derin üzüntüsünü hep beraber yaşadık ve yaşıyoruz. Samsun’da başımıza gelen bu olay yarın başka bir şehirde başka bir hekim arkadaşımızın da başına gelebilir. Sağlıkta şiddeti önlemek adına önemli tedbirler alınması konusunda hem fikiriz, Medical Park Samsun Hastanesi olarak bu konuda alınacak her kararı uygulamaya hazırız” diye konuştu.
Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Şen ise, “Sağlık hizmeti sunan herkese toplumun daha saygı ve sevgi ile yaklaşması gerekmektedir. Tek amacı insanları yaşatmak olan ve yaşattığı her insanla hayat bulan doktorlarımıza karşı yapılan tüm saldırıları kınıyoruz. Sağlık sektöründe bu tür şiddet olayları ile karşılaşılmaması için Medical Park Samsun Hastanesi olarak her türlü desteğe her zaman hazırız” şeklinde konuştu.