Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, başkan adaylığı için perşembe gününe kadar süre olduğunu ve görüşmeleri sürdürdüğünü ifade etti. Yasaman, Gaziantepspor maçına ilişkin ise, "Berabere kalsaydık mafolurduk" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında Gaziantepspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan kulübün ikinci başkanı Hamdi Yasaman, "Maçlar artık stresli. Her takımın üzerinde stres var. Oyunu da etkiliyor. Maçın sonuna kadar golü bulduk ve sevinçliyiz. Berabere kalsaydık mafolurduk. Fenerbahçe dün puan kaybetti ve bu galibiyet bizi sevindirdi. Şampiyonlukta en avantajlı takım biziz. Beşiktaş ile de kendi sahamızda oynayacağız. İbre bize döndü. Geçen hafta Fenerbahçe’ye dönmüştü. Her maçı kazanmaya çalışacağız. Karşı taraf maçı soğutarak vakit geçirmeye çalıştı. Hakemin oyunun hızlandırması lazım. Maçın 5’te 1’i durmayla geçti. Bu durum bizi de soğutuyor. Hakem bunlara göz yumdu. Onlar oyunun güzelleştirmesi lazım. Artık güzel oyun beklemiyoruz, mühim olan 3 puan” dedi.
"GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR"
‘Başkanlığa aday olacak mısınız?’ sorusuna ise Yasaman, “Bilmiyorum, perşembeye kadar vakit var. Olmayacağım demiyorum ama olacağım da demiyorum. Görüşmelerimiz var, tamam ya da devam diyeceğiz” dedi.