BALIKESİR'in Bandırma İlçesi'ndeki 17 Eylül Stadı'nda dün oynanan Alpedo Kahramanmaraşspor maçının 70'inci dakikasında kalp krizi geçiren, kaldırıldığı Bursa Acıbadem Hastanesi’nde yaşamını yitiren Bandırmaspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'ın cenazesi, yarın İstanbul Karacaahmet Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
Evli ve 1 çocuk babası Bandırmaspor Teknik Direktörü 60 yaşındaki Turhan Özyazanlar'ın ölümü, yakınlarını, arkadaşlarını ve spor camiasını yasa boğdu. Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş yaptığı açıklamada,  "Kendisini çok kısa sürede tanımamıza rağmen kendisi hakkında söyleyeceğimiz çok güzel şeyleri var ki kelimelere sığmaz. Oyuncularımız iki haftada kazandıkları abilerini kaybettiler. Çok iyi bir insandık. Zamansız ölümü Bandırmaspor camiasını derinden üzdü" dedi.
FUTBOLCULAR KATILACAK
Yarın İstanbul’da yapılacak cenaze törenine oyuncularla birlikte katılacaklarını açıklayan Elmastaş, "Teknik Direktör Turhan Özyazanlar’ın vefatının ardından Salı günü yapılacak olan kulübün 50'inci kuruluş yemeğini ileri bir tarihe erteledik. Cuma günü deplasmanda Anadolu Üsküdar ile karşılaşacağız. Oyuncularımızın psikolojik durumuna bağlı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu maçın ileri bir tarihe ertelenmesini talep edebiliriz" diye konuştu.