Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran’ın Denizli Baklan Kaymakamlığı’na atanması nedeniyle veda töreni düzenlendi.
Hisarcık Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse,”Kaymakamımız ilçemizde Ağustos 2013 yılında göreve başlamış ve 2 yıl ilçemize hizmet vermiştir. Bu süre zarfında kamu kurum, kuruluşları ve halkımız ile yakın diyalog kurmuştur. İlçemize, belde ve köylerine yaptıkları hizmetler ve özverili çalışmalarından dolayı ilçemiz adına buradan tekrar kendisine teşekkürü bir borç biliyoruz. Kaymakamımıza bundan sonraki özel ve iş hayatında başarılar diler, Hisarcık ilçemizin kendisinde ve kalbinde ayrı bir yeri olmasını temenni eder, ilçemiz ve yemeğe katılanlar adına yolunun açık olmasını dileyerek, hepinize saygılar sunarım”dedi.
Daha sonra konuşan Kaymakam Fethi Savran, ”Halka hizmet hakka hizmettir şuuruyla girdiğim Kaymakamlık mesleğinde bir durak olan Hisarcık’ta son günlerimizi yaşıyoruz. Halka hizmet hakka hizmet şuurunun gerektirdiği anlayış olan güler yüzlü, insan odaklı hizmet anlayışını her zaman ilke olarak benimsedim. Kapımızı hiçbir zaman kimseye kapatmadık, bütün vatandaşlarımıza, mesai arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza sonuna kadar açık tuttuk. Tabiî ki her güzel şeyin sonu oluyor. Hisarcık’ı çok sevdik, güzel insanlarını çok sevdik. Şu anda gerçekten Hisarcık’lı gibiyim. “Bundan sonraki hayatın burada geçsin” deseler razıyım. Başka yer aramam. Bende bir Hisarcık’lıyım. Gittiğim yerlerde de gönül rahatlığı ile “bir kardeşimiz, bir hemşerimiz var” diyebilirsiniz. Gittiğim yerlerde sizlere her zaman kapım açık olacaktır. Gelir oralarda bizleri ziyaret ederseniz ben çok mutlu olurum. Fırsat buldukça bende sizleri ziyaret edeceğim. Burada 2 yıllık bir görevimiz oldu. Gerçekten Hisarcık’ta güzel ve huzurlu bir çalışma ortamı bulduk. Kurumlarımız, muhtarlarımız ve insanımız çok uyumlu idi. Bu çerçevede güzel bir çalışma oldu. Ben buradan mesai arkadaşlarıma, muhtarlarımıza ve herkese uyumlu ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hisarcık’ın güzel insanlarına da bizi burada en iyi şekilde ağırladıkları ve güzel ilişkiler kurdukları için ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sözlerime son verirken hepinizden haklarınızı helal etmenizi istiyorum” diye konuştu.
Daha sonra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse tarafından Kaymakam Fethi Savran’a çeşitli hediyeler verildi.
Yemeğin sonunda Kaymakam Savran, yemeğe katılanlarla ayrı ayrı vedalaştı.
Veda yemeğine İlçe Emniyet Amiri Muhammet Lütfi Erdem, İlçe Müftüsü Mustafa Arda, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Özel İdare Müdürü Mevlüt Erkul, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Köse, eski Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve daire müdürleri katıldı.(MA-EFE)