Memur-Sen Aydın İl Temsilciliği’nde mevcut İl Temsilcisi A. Baki Karaer’in aday olmadığı kongrede yeni il temsilcisi Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı İsmail Yiğit oldu.
Memur-Sen İl Temsilciliği’nin olağan genel kuruluna Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer’in tekrar aday olmayacağını açıklaması üzerine, Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı İsmail Yiğit’in başkanlığında hazırlanan tek listeyle gidildi. 50 delegesi bulanan Memur-Sen İl Temsilciliği’nin 31 delegesi Sağlık-Sen Aydın Şube binasında yapılan seçimde oy kullandı. Sayım sonucunda geçerli sayılan 30 oyun tamamını alan Eğitim-Bir-Sen Aydın Şube Başkanı İsmail Yiğit, Aydın Memur-Sen’in yeni il temsilcisi oldu.
Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan İsmail Yiğit, “Oy kullanmaya gelen tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler istişarelerimizi yaptık çıkan sonuç ise arkadaşlarım da takdiriyle benim aday olmam yönünde bir karar çıktı. Bizler yeni yönetimimizle Aydın’da Memur-Sen ailesi olarak çok daha güzel işlere imza atmaya çalışacağız. Bizlere gösterilen bu teveccühü en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.