Eviniz sizin kaleniz. Ama kalelerin de korunmaya ihtiyacı var. Positive Group Sigorta'nın Samsunlulara sunduğu  "Canım Evim" Sigortası sahibi olun, evinizi olası hasarlara ve risklere karşı hesaplı koruyun. 

STANDARTLARI DIŞINDA BİR KONUT SİGORTASI
Canım Evim Sigorta Paketleri"nde standart konut sigortasının içerdiği teminatlara ek olarak birçok teminat seçeneği yer alıyor.
 
ÇİLİNGİR İHTİYACINI BİLE KARŞILAYAN SİGORTA
 Sadece konutun ve içindeki eşyaların değil, aile bireyleri, ev sahibi, kiracı ve komşuların da güvence altına alındığını belirten Positive Group Sigorta Müdürü İsmayil Uçar, "Canım Evim Sigorta Paketleri"nde standart konut sigortasının içerdiği teminatlara ek olarak birçok teminat seçeneği yer alıyor. 'Canım Evim Mini Paket', "Canım Evim Esnek Paket" ve 'Canım Evim Maksimum Paket' ürün alternatifleriyle müşterilerimiz kendilerine uygun sigorta paketini oluşturabilecek, Konut Sigortası Yardım teminatıyla müşterilerimiz gerçekleşebilecek su ya da elektrik tesisatı arızaları, cam hasarları çilingir ihtiyaçlarına hizmet alabilecek, tıbbi bilgi ve danışmanlık desteğinden faydalanabilecek" dedi. 

İŞTE CANIM EVİM AVANTAJLARI :
*Canım Evim Sigorta Paketlerinde özel teminat ve hizmet seçenekleri bulunmaktadır.
*Opsiyonel teminat yapısı ve çeşitliliği sayesinde; “Canım Evim Mini Paket”, “Canım Evim Esnek Paket” ve “Canım Evim Maksimum Paket” alternatifleriyle müşterilerin gerçek sigorta ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak mümkündür.
*Sadece konut ve içindeki eşyalar değil; aile bireyleri, ev sahipleri ile kiracılara ya da komşulara verilecek poliçe kapsamındaki zararlar da güvence altına alınabilmektedir.
*Poliçedeki yeni değer ve eksik sigorta koruma gibi değer yaratan klozlarla, sigortalılara geniş avantajlar sunulmaktadır.

YARDIM HİZMETLERİNE İLİŞKİN AVANTAJLAR
*Poliçelerin gerçek bir tamamlayıcısı olarak, evde gerçekleşebilecek su ya da elektrik tesisatı tamiri, cam onarımı ve çilingir ihtiyaçları gibi müşterilerin hayatlarını kolaylaştıracak birçok hizmet sunulmaktadır.
*Tıbbi bilgi ve danışmanlık desteği verilmektedir.
*Türkiye çapında tiyatro, sinema, opera, bale, konser gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili adres ve telefon bilgilerinin yanı sıra; eğlence lokali, restoran, otel ve daha birçok işletmenin adres ve telefon bilgisi sağlanmaktadır.
*Kültürel, spor ve seyahat aktiviteleri için, mümkün olan durumlarda, rezervasyon hizmeti verilmektedir.

Arayın yada buyrun ofisimize gelin daha kapsamlı bilgi alın:

 Adres: Kale Mah. Şükrü Efendi Sok. Burhanbey İş Merkezi No: 3/8 İlkadım/SAMSUN

Tel: 0362 431 60 50

Advertorial