Adana'da bir kişi, eşiyle tartışınca apartmanın teras katına çıkarak intihara kalkıştı. Olay yerindeki meraklı bir vatandaşın ise, "Onu vuracağım" demesi dikkat çekti.



APARTMANIN TERASINA ÇIKTI
Olay, Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Çakmak Caddesi'ndeki bir iş yerinde çalışan Emrah K., eşiyle tartışınca sinirlenerek çalıştığı yerin karşısındaki apartmanın teras katına çıkarak buradan atlamak istedi. 



VATANDAŞLAR ALANI DOLDURDU
Emrah K.'yı gören arkadaşları ise hemen polis, sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı. Bu arada caddede intihar girişimi olduğunu duyan çok sayıda vatandaş alanı doldurdu.



CEP TELEFONLARIYLA ÇEKTİLER
İntihar girişimini film gibi izlemeye başlayan vatandaşlar, olayı cep telefonlarıyla görüntülemek için adeta birbiriyle yarıştı.



Çakmak Caddesi'nde meraklı vatandaşlar yüzünden trafik kilitlendi.



"ONU VURACAĞIM"

İstanbul'da dün intihar girişiminde bulunan bir kişiye iki kadının "atla" demesinin ardından şahsın atlayarak hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken, Adana'da intihar etmek isteyen genci görüp gelen meraklı bir vatandaşın "Onu vuracağım" demesi dikkat çekti.

1 SAAT SONUNDA İKNA EDİLDİ
Vatandaş bir süre sonra gözden kayboldu. İntihar etmek isteyen genç ise, polis ve yakınları tarafından yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından ikna edilerek aşağı indirilip polis merkezine götürüldü.