PTT 1'inci Lig'de son 4 haftada 8 puan toplayarak çıkışa geçen Altınordu, geçen sezon yenilgi yüzü görmediği Adana'da bu sezon oynayacağı ilk maçında Adanaspor'u yenerek deplasmanda yine galip gelmek istiyor.
2014-15'te Adanaspor'u 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 3-0 mağlup eden kırmızı lacivertliler, aynı statta oynadığı son karşılaşmada Adana Demirspor'a 5-0'lık üstünlük sağladı. Kırmızı lacivertliler, geçtiğimiz yıl sezon Adana takımları önünde seyirci dezavantajına rağmen 8 kez rakip fileleri sarsarken kalesinde hiç gol görmedi. Adanaspor'un son 4 maçta 10 puan topladığını hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:
"Rakibimiz de bizim gibi üst sıralara tırmanmaya başladı. İyi bir takımla karşılaşacağız. Bizim de moralimiz üst seviyede. Birlikte oynadığımızda güçlü bir ekibiz. Zeminin iyi olması bizim için avantaj, seyirci baskısı da futbolcularımızı daha iyi motive ediyor. Deplasmandaki 3 karşılaşmada da kaybetmedik. Şimdi ise kazanma vakti geldi."
Öte yandan Altınorduda belinden sakatlanan Berkay ile milli takımlarda bulunan Çağlar, Cengiz ve Yusuf Acer, bugün yapılan idmanda yer almadı.